Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Diákvilág

1 917

Gyorsan elteltek a karácsonyi ünnepek és már ránk köszöntött az újév. Diákjaink kipihenték magukat a téli szünetben. Új energiával indulnak a 2004-es évnek. Értékeljük a karácsonyi hónap eseményeit. Gazdag programmal várták gyermekeinket. 
– A december 10-i cirkusz gálaműsoron 134-en vettünk részt Szentesen. Színvonalas két órás varieté műsort láthattunk. Köszönjük a kísérő alsós tanító nénik segítségét. Szentesen a Vöröskeresztes Mikulás ünnepségen is remekül szórakoztak tanulóink. Élvezték a fellépő Seres Formáció fergeteges műsorát.
– December 20-án Szegeden vettünk részt a megyei gyermekkarácsony ünnepségen. Iskolánkból 50 fő vett részt. Az egész napos rendezvényeken mindenki választhatott érdeklődésének megfelelő programot. A diákönkormányzat vezetői kísérték el a gyermeket. 
– December 19-én Suli-Buli volt a Művelődési Házban. Gyönyörű egy órás műsort adtak az iskola tanulói. A rendezvényen jelen voltak az iskola nyugdíjasai is. A szervezők a 6. osztályos tanulók voltak Pólyáné Téli Éva, Rozgonyiné Szabó Mária és Mészáros Réka osztályfőnökök vezetésével.
Köszönjük Piti Tibornak és Szabó Elemérnek a felajánlott csodálatos 4 méter magas fenyőfát.
Ugyanezen a napon a felső tagozatosok templomi orgonahangversenyen, míg az alsósok a zeneiskola növendékeinek hangversenyén vettek részt a Művelődési Házban. Csodálatos élményben volt részünk. Köszönet a közreműködőknek.
A felső tagozatos gyermekek angol nyelvű Literátum Tesztversenyen vettek részt Szegeden. Korosztályonként több százan oldották meg ezeket a feladatokat. Iskolánkból 22 tanuló vett részt. Ők derekasan helytálltak a megmérettetésen. 
Sápi Tamás (7/b.) a 19. helyen 
(Felkészítő nevelője: Bakai Tímea), 
Vass Zoltán (6/c.) a 38. helyen
(Felkészítő nevelője: Bakai Tímea), 
Lehoczky Annamária (8. o.) a 41. helyen 
(Felkészítő nevelője: Bakai Tímea), és 
Muzsik Erzsébet (6/a.) a 49. helyen 
(Felkészítő nevelője: Rozgonyiné Szabó Mária) végzett. Gratulálunk! További szép sikereket kívánunk.
Szentesen a Koszta József Általános Iskolában angol nyelvű rejtvényfejtő versenyen vettek részt diákjaink. A megérdemelt I. helyen végeztek. 
A csapat tagjai voltak: Koczka Brigitta 6/a., Muzsik Erzsébet 6/a. osztályos tanulók. (Felkészítő nevelője: Rozgonyiné Szabó Mária),
Szarka Tibor 6/c. és Vass Zoltán 6/c. oszt tanulók (Felkészítő nevelője: Bakai Tímea). Gratulálunk!
Német nyelvű versenyen is részt vettek tanulóink.
A Szentesen megrendezésre kerülő versenyen Balázs Gábor, Nyerges Csaba, Szabó Zsuzsa és Strincz Bea 7/a. osztályos tanulók a 4. helyen végeztek. (Felkészító nevelőjük: Kristó Sándorné.) Gratulálunk őnekik is.
A “Tovább táncol a tobozmanó” c. alkotópályázaton Kozma Nikolett 4/c. osztályos tanuló a II. lett. Felkészítő nevelője: Lehoczkyné Kehrer Anikó, valamint a Durbincs Bábcsoport különdíjban részesült. Felkészítőjük: Kondacs Mihályné. Büszkék vagyunk rátok.
Szolnokon került megrendezésre a Standard Gyermek II. kategóriájú táncverseny, ahol Ferenczi Beáta (4/a.) és párja Osztroluczki Barnabás az I. helyen végeztek. Felkészítőjük: Szatmári Nagy Szilvia. Tovább szép sikereket kívánunk!
A január hónap is ígér sok-sok jót a gyerekeknek. Ekkor kerül sor a Művelődési Házban a hagyományosnak számító alsós mesevetélkedő II. fordulójának a megrendezésére. Az első fordulón a csapatok igazán szépen szerepeltek. Alaposan felkészültek a kiadott mesékből. A verseny lebonyolítója Bárány Ernőné igazgatóhelyettes. 
A félévi bizonyítványokat január 26. és 30. között osztják ki az osztályfőnökök.
Kívánunk minden tanulónknak szép bizonyítványt!

Szólj hozzá!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató