Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Életet az éveknek

641

A Szép Öregkor Nyugdíjas Klubban rendszeres klubélet folyik. Minden szerdán találkoznak a művelődési házban, beszélgetnek, megünneplik a tagok névnapját. Sokfelé kirándultak már az országban, megismerték Magyarország nevezetes helyeit. Több vidéki klubbal is tartják a kapcsolatot, meghívják egymást egy-egy vacsorás, táncos estre. Emellett állandó résztvevői, tevékeny közreműködői a különböző községi rendezvényeknek. Ott láthatjuk őket a kulturális eseményeken nézőkként, fellépnek táncaikkal, énekeikkel minden jelentős eseményen. Segítenek a rendezvények lebonyolításában, hozzájárulnak kitűnő süteményeikkel és a nagyon finom lakodalmi kalácsaikkal a vendéglátáshoz.
E mozgalmas munkájukat ismerték el a napokban.
Bacsa Józsefné, Erzsike néninek március elején egy levelet hozott a postás. 

Tisztelettel és szeretettel értesítem az Ön által képviselt klubot, hogy az Életet az Éveknek díszoklevél elismerésben részesíti országos szövetségünk. Az átadásra jubileumi emlékülésen kerül sor, melyet 2004. március 17-én 10 órakor tartunk a Vasas Szakszervezet dísztermében. 
Bízunk abban, hogy az idősek, nyugdíjasok ügyének szolgálatában segítségére a jövőben is számíthatunk.
Szívélyes üdvözlettel: Mihály János megbízott elnök.

Erzsike nénit a polgármesteri hivatal járműve elvitte Budapestre. A nagyon bensőséges ünnepségen a következő szövegű díszoklevelet kapták:

Nyugdíjasok klubok és idősek
Életet az éveknek Országos Szövetsége
Szép Öregkor Nyugdíjasklub (Szegvár) részére
Az idős emberekért végzett kiemelkedő tevékenység elismeréseként a közösség, a kultúra, a hagyományok ápolásáért, továbbfejlesztéséért, a szövetség 15 éves jubileuma alkalmával.

Gratulálunk a szép elismeréshez! További élményekben gazdag klubéletet és ehhez mindenkinek jó egészséget kívánunk a falu közössége nevében.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató