Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Könyvtári hírek

0 308

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg.


Eltelt a nyár, véget értek a nyári foglalkozásaink. Augusztus 25-én egy nyárzáró vetélkedőre hívtuk a gyerekeket. Tizennégy gyermek játszott önfeledten, gondolkodott a fejtörőkön. Mindenki egyénileg versenyzett és kis ajándékokkal tért haza.
Az olimpiáról összeállított feladatlapot Rácz Gabriella, Szabó Szilvia, Szécsényi Ágnes, Szécsényi Zsanett, Tóth Krisztina, Tóth Nikolett, Totyik Zoltán, Vass Csaba, Vass Zoltán töltötte ki. Az olimpiákról szóló könyvekben búvárkodva nemcsak a kérdésekre adott válaszokkal bővült ismeretük, hanem a sport egyéb érdekességeire is rábukkantak. Örülünk, hogy nyári szünetet sem hagyták olvasás, a lexikonokban való böngészés nélkül.
Nyitva tartási időnkben várunk mindenkit a könyvtárunkban. Folyamatosan frissülő, közel 26000 könyv között válogathatnak, 30 féle újság, folyóirat helyben olvasására van lehetőség. A régebbi számokat haza is vihetik, hogy otthon kényelmesebben és alaposabban elolvassák szabadidejükben. Térítés ellenében internetezésre is van lehetőség. Használja ki!

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

Hozzászólások
Hozzászólások betöltése

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató