Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Báli hírek

2 470

A bálak sorozatát az októberben megrendezésre kerülő Szép Öregkor Nyugdíjas Klub őszi mulatsága nyitotta meg, mely remekül sikerült. Ők már hamarosan a tavaszi báljukra készülnek a farsangi szokások felelevenítésével. A klub vezetője Bacsa Józsefné Erzsike néni, aki a tagok segítségével már lelkesen szervez. Az asszonyok süteményt sütnek, a férfiak viszik-hozzák a kellékeket. Köszönjük fáradozásaikat.

Novemberben a Forray Máté Általános Iskola tantestülete Tóth Lászlóné igazgatónő irányításával jótékonysági bált szervezett. Ez a bál is nagyon jó hangulatban telt el. A fellépő amatőr színészek remek műsort adtak. Köszönjük mindazok segítségét, akik az előkészítő- lebonyolító munkában részt vettek.

És jött a szilveszter. A családok apraja-nagyja részt vehetett a Művelődési Ház és Könyvtár dolgozói által szervezett kitűnő rendezvényen. A műsor, a vacsora, a zene, a hangulat kiváló volt. Köszönet érte.

Ha január, akkor megint bál. Az új évet a vállalkozók bálja nyitotta meg. Ez is remekül sikerült. Márió a harmonikás, a Lézer együttes, a finom vacsora és a kiváló háttérmunka itt is ötösre sikerült. Köszönjük a Ternai, a Kádár, a Gila, a Kovács és a Purgel család sok időt és munkát igénylő szervezését.

Előkészületben van a Vadászbál, és a Vőfélytalálkozó megszervezése. A vadásztársaság elnöke Nagy József és segítségei már lázasan készülődnek a februárban megrendezésre kerülő bálra.
S immáron ötödször találkoznak a Művelődési Házban a vőfélyek és a lakodalmas zenekarok. Joó Ferenc és felesége már elküldte a meghívókat a zenekarok vezetőinek, valamint a vőfélyeknek. Ezen az estén a fellépő zenekarok egymást váltva húzzák a talpalávalót. Köszönjük a még hátralévő két bál szervezőinek a sok munkát, amivel a résztvevőknek újra egy jó estét, felhőtlen kikapcsolódást szerveznek.
Reméljük minden vendég jól érezte és érzi majd magát a szegvári bálakban, hiszen “nemcsak a húsz éveseké a világ”.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató