Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szegvár Offline

3 332

Kedves Olvasók!

Az általam készített Szegvár Online – Szegvári Hírportál és a Szegvár.com (régebben Szegvár.eu) weboldalak 2008. január 1-től nem frissülnek, de a régebbi tartalmat változatlanul üzemeltetem saját költségemen. Teszem ezt azért, mert ezek a weboldalak óriási tartalmukat illetően több nagy város weblapjait is megelőzik. Több tízezer fotó Szegvárról, szegvári történésekről, több mint ezer írásos beszámoló, videofilmek, interaktív tartalmak. Mivel már nem frissülnek a weblapok, ezért kérem, hogy böngészés közben figyeljen arra, hogy egyes adatok már elavultak lehetnek. Többen megkerestek már, hogy változtassak néhány oldal tartalmán, sajnos erre a jövőben sem lesz lehetőség – az általam készített szegvári weblapokon 2008. január elsején véglegesen megállt az idő.

A szegvári honlapokat 1999. nyara óta készíte(tte)m. Szegvári lokálpatriótaként mindig örömmel szerkesztettem, újítottam, frissítettem a helyi weblapokat, tudósítottam a helyi eseményekről.
2007. őszén megromlott a kapcsolatom a szegvári „elöljárósággal”. Kudarcnak érzem, és őszintén sajnálom, hogy nem sikerült bebizonyítanom, hogy jót csinálok, hogy tevékenységem egy maradandó érték, amely Szegvárt előrébb juttatja. A megalázó támadások miatt 2007. novemberében felmondtam a Polgármesteri Hivatal és közöttem lévő vállalkozási szerződést „egyéb okokra” hivatkozva.

Ha szeretne szegvári fotókat, képes összefoglalókat megtekinteni, kérem keresse szegvári Facebook oldalamat a www.facebook.com/szegvar/ címen. Ha tetszett az oldal, kérem csatlakozzon az oldalra adott „lájk”-kal. 

Az öt éves figyelmüket, és a több mint egymillió oldalletöltést megköszönve,

tisztelettel: Purgel Zoltán

Az általam szerkesztett szegvári honlapok

 • Szegvár Online – Szegvári Hírportál
  www.szegvaronline.hu
 • Szegvár honlapja
  (Nem Szegvár Nagyközség Hivatalos honlapja!)
  www.szegvar.com
 • Forray Máté Általános Iskola honlapja
  www.forraymate.hu
 • Kurca-parti Óvoda honlapja
  www.kurcaovi.hu
 • Szegvári Egyházközség honlapja
  www.kisboldogasszony.hu

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató