Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Újjáalakult a Futball Club Szegvár Sportegyesület

3 690

Decemberben tartotta tisztújító közgyűlését a Futball Club Szegvár Sportegyesület. Az új elnökség kiemelt célja a szegvári gyerekek sportra való nevelése, a futball megkedveltetése, s minden korosztály bajnokságokon való részvétele. Szeretnék – az utóbbi időben elhanyagolt – szegvári sportpályát is felújítani és bővíteni.

A sportegyesület elnöke Szűcs László, alelnök Kanalas Róbert és Marsovszki Dániel. Szakosztályvezető Pöszmet Zsolt. Első kezdeményezésük szponzorok keresése, pályázati lehetőségek felkutatása.  Várják az adó egy százalékos felajánlásokat is a 18333855-1-06 adószámra. Elindult Facebook oldaluk is a www.fb.com/fcszegvar címen lehet hozzájuk csatlakozni.

A sportegyesület 2020. február 15-én jótékonysági sportbált rendez a Művelődési házban. A talpalávalót az orosházi Silver Zenekar húzza, lesz vacsora (vegyes sültes tál, éjfélkor svédasztal), tombola, büfé. Jegyek Pöszmet Zsoltnál vásárolhatók a Művelődési házban, 6.500 Ft-ért.  

Az Futball Club Szegvár Sportegyesület szeretettel meghívja Önt JÓTÉKONYSÁGI SPORTBÁLJÁRA, melyet 2020. február 15-én (szombaton) tart a szegvári Művelődési házban.

A zenét az orosházi Silver Zenekar szolgáltatja.

Vacsora: vegyes sültestál, éjfélkor svédasztal.

A büfét az Ász Söröző üzemelteti, a bevétel egy részével a szegvári sportot támogatva.

Éjfélkor tombolasorsolás.

A bál bevételét a szebb napokat látott szegvári labdarúgás magasabb szintre emelésére fordítjuk (öltöző, pálya rendbetétele, utánpótlás-nevelés beindítása).

További infó Pöszmet Zsoltnál a Művelődési házban személyesen, vagy a 20/564-7821-es telefonszámon.

Jegyár: 6.500 Ft

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató