Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szentesi körséta: látogatás a városi könyvtárban

2 280

A Szentesi Vendégszeretet Egyesület tisztelettel meghívja a januári körséta programjára!

A program időpontja: 2020. január 18. szombat, 15 óra.

A rendezvény megnevezése: Szentesi Körséta: Látogatás a Szentes Városi Könyvtárban  

Helyszíne: Szentes, Kossuth u. 33-35.  

Helyszíni kalauz: Végvölgyi Zoltán könyvtáros  

Plakát

A Szentesi Vendégszeretet Egyesület bemutatkozása

A Szentesi Vendégszeretet Egyesület 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy összefogja és együttműködésre ösztönözze a turizmusban érdekelt gazdasági szereplőket helyi és kistérségi szinten is.  Az Egyesület számos tevékenységet végez céljai megvalósítása érdekében. A teljesség igénye nélkül ezek a következők:  

  • Szentes látnivalóinak, valamint kulturális értékeinek megismertetése céljából „Szentesi Körséta” elnevezésű program a helyi lakosság és a városunkba érkező vendégek számára, havi rendszerességgel.  
  • 2011 Húsvét hétfőjén elsőként került megrendezésre a az Egyesület szervezésében a Kézműves Ízek Fesztiválja. A nagy sikerű családi fesztivál hagyományteremtő céllal indult útjára, s a jövőben évente megrendezésre kerül.
  • Szolgáltatásaival segíti az Ön pihenését: A turisztikában érdekelt vállalkozásokról információ adás  (szállás, étkezés, szórakozás, sport)
  • Az ide látogató turisták részére – egyéni vagy csoportos –programszervezés, idegenvezetés, tolmácsolás.  

Az egyesület legfőbb célja a szentesi, Szentes környéki turizmus fejlesztésében, működésében való közreműködés, az idegenforgalomban és turisztikában érintett, illetve azzal foglalkozó cégek és vállalkozások összefogása, tevékenységük összehangolása, információkkal való ellátása továbbá a gazdasági jellegű turizmusban rejlő lehetőségek kihasználása oly módon, hogy a településre érkező küldöttségeket, delegációkat, üzleti tárgyaláson résztvevő vendégeket bevonják a városi turizmusba. Az egyesület deklralálja az abszolút politikamentességet, politikai célú, tartalmú, arra bármilyen formában irányuló vagy ráutaló tevékenységet nem folytat, ezzel szemben nyitott minden helyi, a turisztikában, idegenforgalomban, vendéglátásban érdekelt vállalkozással kapcsolatban, partnerséget vállal a turisztikai jellegű rendezvények, események létrehozásában és megsegítésében. Különös tekintettel az egészségmegőrzés, a gyógyító-, egészségügyi, rehabilitációs tevékenység, a sport, a kultúra, a kulturális örökség megóvása és a természetvédelem témakörét illeti.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató