Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Bázisintézmény címet kapott a Kurca-parti Óvoda

3 707

A bázisintézmény olyan megyei, járási, esetleg országos szinten magas presztízsű hagyományokkal rendelkező, infrastruktúrában a feladatellátáshoz megfelelő módon felszerelt, egyedi, más intézmények számára is példaértékű, működésében koherens, befogadó, gyermekközpontú pedagógiai gyakorlattal, szakmai módszertani, szervezeti kultúrával és innovációval rendelkező, és ezt publikálni, valamint szakmai szolgáltatásként átadni képes intézmény, mely alkalmas adott területen magas színvonalú, hatékony tudásmegosztásra.

A Kurca-parti Óvoda ma kapott értesítést arról, hogy intézményüket érdemesnek ítélték az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” cím viselésére.

Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr!

Örömmel értesítem, hogy az Oktatási Hivatal által kiírt, az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” felhívásra benyújtott pályázati dokumentációk elbírálása megtörtént.

A rendkívül magas színvonalú pályaművek közül a Pedagógiai Oktatási Központ és a Bíráló Bizottság javaslatai alapján az Oktatási Hivatal köznevelési elnökhelyettese Kurca-Parti Óvodáját – 201530 6635 Szegvár, Hunyadi János utca 25. – érdemesnek ítélte az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” cím viselésére.

A cím adományozására ünnepélyes keretek között az Országos Tanévnyitó vagy a Pedagógiai Oktatási Központ által szervezett egyéb rendezvényen kerül sor, melynek helyszínéről és pontos időpontjáról külön értesítés kerül kiküldésre.

Az elért eredményhez gratulálunk és további sikereket kívánok!

Szeged, 2020.április 01.

Tisztelettel: Hadházi Ilona főosztályvezető

Oktatási Hivatal levele

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató