Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Egyél jót, tegyél jót!

3 317

Ezzel a címmel hirdetett jótékonysági akciót Bottyán Denissza szegvári vállalkozó, a Fa puma falatozó üzemeltetője. A jótékonysági kezdeményezés keretén belül a 2021. január 22-i (péntek) és 23-i (szombat) bevételüket felajánlják a szegvári Bihari család részére.

„Bizonyára mindenki ismeri Bihari Józsit, és az ő példamutató, küzdelmes élethelyzetét. A 4 gyermek és felesége Hajni ellátása, és a családról való gondoskodás nem kis terhet ró a családapára.”

– írják plakátjukon.

A TV2 Tények plusz műsorában jelent meg „Felesége felépüléséért küzd az apa” címmel riport, amelyet hírportálunkon bemutattunk, a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban pedig (a mai napig) 52.000-en látták a videót, s 368-an osztották meg a bejegyzést.

TV2 Tények Plusz – 2021. január 11.

A Fa puma falatozó egy éve nyitotta meg kapuit a Kossuth téren. Kiszállítást Szegvár mellett Szentesre és Mindszentre is vállalnak. Étlapjukon megtalálható több mint 20 féle pizza, melegszendvics, hot-dog, burger, lepények és egyéb ételek. Megrendelést hétfőtől csütörtökig és vasárnap 17-21 óráig, pénteken és szombaton 17-22 óráig lehet leadni a 06 30 863 5861 számon. Kiszállítás kérése esetén a futár a készpénz mellett elfogad bankkártyás és OTP Szép kártyás fizetést is. Facebook oldaluk a https://www.facebook.com/fapumaszegvar címen található meg.

Aki közvetlen a Bihari családnak szeretne pénzadományt juttatni, az az 57200062-10023057 (Bihari József) bankszámlára tudja átutalni.

- Szegvár Online hirdetés -

Szólj hozzá!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató