Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Online farsangi programok

2 296

A szegvári Művelődési ház továbbra is zárva marad, azonban online programjaikra várják az érdeklődőket.

Online farsangi jelmezverseny – 2021. január 22-től várjuk online jelmezverseny keretein belül a pályamunkákat. Egyedi készítésű, mókás, hagyományos alakoskodó, vagy bármilyen ötletes jelmezről készült fotókat várunk a szegvar.konyvtar@gmail.com címre! A beérkezett képeket (a beküldő hozzájárulása esetén) közzétesszük a Szegvári Egyesített Közművelődési és Muzeális Intézmény Facebook oldalán. Kiállítást készítünk a pályamunkákból, a beküldött jelmezek képeit kinyomtatva kirakjuk a könyvár ablakába, a legötletesebb jelmezeket jutalmazzuk!

Álarc készítő pályázat – Várjuk az óvodások és iskolások alkotásait! Szabadon választott képzőművészeti technikával készülhetnek a rajzok vagy festmények, illetve szabadon választott technikával a térbeli alkotások. A pályamunkákat február 17-ig lehet leadni a művelődési házban (kérjük kopogjanak vagy csengessenek).
Korcsoportok:
1 korcsoport: 1-6 éves korig (óvodások)
2. korcsoport: 6-10 év (alsó tagozatos diákok)     
3. korcsoport: 11-14 év (felső tagozatos diákok)
A beérkezett művekből kiállítást rendezünk be, mely megtekinthető lesz a művelődési ház ablakaiban február 17-től.

Farsangi kiállítások a művelődési ház ablakaiban – Az idei farsang kicsit más lesz… Szeretettel várunk mindenkit farsangi kiállításainkra. 2021. január 22-től a művelődési ház bejáratánál található ablakokon lesz látható első farsangi kiállításunk. 2021. január 22-től Online farsangi jelmezverseny az e-mailben beküldött jelmezek képeit kinyomtatva kirakjuk a könyvár ablakaiba (természetesen a beküldő hozzájárulásával). 2021. február 17-től Álarckészítő pályázat kiállítása.

- Szegvár Online hirdetés -

Szólj hozzá!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató