Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Kistelek – Szegvár 1:4

2 403

A szegvári futballcsapat az elmúlt hétvégén kezdte meg a bajnokság tavaszi szezonját, szombaton Kisteleken lépett pályára a gárda és nagyon fontos 3 pontot hozott el onnan. A mérkőzés előtt a Kistelek a táblázat 4. helyén állt a szegváriak 5. helyen voltak, mindkét csapat 22 ponttal állt. A mérkőzést egyik csapat sem kezdte jól az első 20-25 percben mindkét csapat sokat hibázott, utáni viszont a Szegváriak kézbe vették a mérkőzést. A gólcsend a 34. percben tört meg Rácz Zoltán révén, aki kihasználta a ziccert 0:1. A gólt követő percekben megtáltosodott a szegvári csapat és folyamatosan helyzeteket dolgoztak ki. A 43.percben sajnos a tizenhatoson belül egy kavarodás után a hazaiak megszerezték az egyenlítő gólt így 1:1-es félidei eredménnyel vonulhattak az öltözőbe a csapatok. A második félidőben abszolút a szegvári csapat irányította a mérkőzést, ami a végeredményen is meglátszik.

Bagi Endre vezetőedző értékelése:

„Először is nagyon nagy gratuláció a csapatnak, hiszen egy előttünk elhelyezkedő csapatot tudtunk a saját otthonában megverni. Tökéletes volt a hozzáállás mindenki részéről és egyformán küzdöttek a srácok egymásért, mint mindig. Az első félidőben nagyon kiegyensúlyozott volt a mérkőzés, csak egy pici tompaságot éreztem mindkét csapat részéről körülbelül 20 percig. Ezek után észrevehető volt csapatunknál, hogy több helyzetet alakít ki és a labdát is nagyobb százalékban birtokolja, aminek az eredménye a részünkről megszerzett vezető gól volt. Nagyon fontos, hogy le tudtuk vetkőzni azt a rossz szokást már a bajnokság kezdete óta, hogy a csapatnak mindig hátrányból kell a meccsen felállni és erőre kapni. Igazából az egyenlítő góljuk után ismét vezetést szereztünk R. Zoli második góljából és itt már érezhető volt az ellenfél fáradtsága és mezőnyben felül tudtunk kerekedni. Mivel volt 5 csere játékosunk, ezért már az öltözőben ígéretet tettem, hogy mindenki játszani fog a mai napon, így minimum 10-15 perc játéklehetőség jutott a csere játékosainknak is. A 70. perctől az ellenfél teljesen feladta a harcot, miután a harmadik gólunk is megszületett és a pontot fel is tettük az i-re lefújás előtt körülbelül 1-2 perccel. Gratulálok a mindenkinek erős összetartó csapat vagyunk és a jövő heti első otthoni mérkőzésünket – ami nem lesz könnyű – ugyanezzel az elszántsággal és győzni akarással fogjuk várni. A cél mindenképpen továbbra is az, hogy a csapat az élmezőny közelében maradhasson. Köszönjük a sok biztatást a Facebook oldalon, amire továbbra is szüksége lesz a csapatnak! Hajrá Szegvár!”

Az 1:4-es végeredménnyel a csapat immáron „kibérelte” a 4. helyet a tabellán 25 ponttal. Az előttünk álló hétvégén, szombaton játssza első hazai mérkőzését a csapat a 7. helyen 20 ponttal álló Zsombó csapatát fogadja, a mérkőzés zárt kapus lesz.

Az FC Szegvár sportegyesület vezetőség közleménye:

Tisztelt Sportbarátok! A 484/2020 (XI.10.) kormányrendelet értelmében amatőr labdarúgó mérkőzéseket csak nézők nélkül lehet megrendezni. Ezért 2021.03.06. (szombat) 14:00 és 17:00 között kérjük, a létesítmény bekerített részét ne látogassák, mert le lesz zárva! Ebben az időszakban sportolás céljára csak a kerítésen kívül eső hátsó pályát tudják használni.  Megértésüket köszönjük! FC Szegvár Sportegyesület.

Kisteleki TE – FC Szegvár 1:4 (1:1)

  • Helyszín: Kistelek, Zárt kapus
  •  2021. 02.27. 14:00
  • Szegvári összeállítás: Bihari G., Kelemen, Szűcs (Gémes), Bihari D. (Biácsi), Piti, Bihari T. (Terbán), Nana, Puhala, Rácz (Bereczki), Józsa (Janó), Vigh
  • Szegvári gólszerzők: Rácz (2) 34’ 59’, Bihari D. 70’, Puhala 88’.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató