Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Köszöntjük a 95 éves Bárány Györgynét

2 158

Bárány Györgyné Rozika nénit családtagjai 95. születésnapja alkalmából köszöntötték február 21-én. A 20 éve özvegy Rozika néni életkorához képest jó egészségnek örvend, bár mozgása már nem tökéletes, de azért tyúkjait gondozza, a tojásokat minden nap összeszedi. Napközben legszívesebben újságot olvas, rádiót hallgat, esténként TV-t néz. Kedveli a zenés műsorokat, a híradót, az időjárás-jelentést és Exatlon rajongó.

Igényli a társaságot – Takácsné Irénke, Szarkáné Éva, Bánfiné Magdika minden nap átmennek hozzá egy jó beszélgetésre, hogy a nap eseményeit megosszák egymással.

Rozika néniről családtagjai gondoskodnak, unokái rendszeresen látogatják, gyerekei a ház körüli teendőket végzik el. Lánya Béresné Marika segít neki a legtöbbet, gondoskodik a mindennapos főtt ételről, bevásárlásról, takarításról.

Amikor azt kérdezték tőle, hogy mi hosszú életének titka azt mondta:

„A sok munka.”

Lelkesedve, részletesen emlékszik vissza életének történéseire – borjút nevelt, kantába hordta a vizet, eljárt kapálni, kukoricát törni, a kertészetbe palántálni, szedni, darabolni, gyümölcsöt, zöldséget termelt, jószágot tartott, házat épített.

Az ünnepelt megkapta a szép korúaknak járó tiszteletet kifejező emléklapot. Kívánjuk, hogy családja körében jó egészségben ünnepelje születésnapjait még sokáig!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató