Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Kisipari termékek kiállítása – 1985.

2 715

A „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoport mai videóalbumában a Kisiparosok Országos Szervezete (KIOSZ) Szentesi Körzeti Csoport által rendezett kisipari termékek kiállításáról készült kisfilmet tekinthetitek meg, amely feltételezhetően 1985-ben készült. A kiállításon 14 szentesi és 4 szegvári kisiparos mutatkozott be termékeivel és szolgáltatásaival, a felvételen Vidovics Ferenc órásmester segít navigálni a kiállítási standok és a kiállítók között.

A kiállításon a következő kisiparosok mutatkoztak be: Czakó Attila autógépész-üzemmérnök (Szentes), Vidovics Ferenc órásmester (Szentes), Bimbó László vízvezetékszerelő (Szentes), Gera János kulcsmásoló (Szentes), Bélteki János mérlegkészítő (Szentes), Ivanov Istvánné kézifestő (Szegvár), Bihari István kosárfonó (Szegvár), Orgovány János kosárfonó (Szentes), Csepregi Lajos kárpitos (Szentes), Remzső Attila kárpitos (Szegvár), Dr. Talliánné Bodó Gabriella látszerész (Szentes), Jucha Jánosné női szabó (Szentes), Sipos Sándorné tollvirágkészítő (Szentes), Kaczur László szűcs (Szentes), Nóvé Péterné női szabó (Szentes), Szilvási Ferencné kézimunka előnyomó (Szentes), Szegi Istvánné bőrdíszműves (Szentes) és Antal Péterné kézikötő (Szegvár).

A filmben Orosz Imre, a KIOSZ Szentesi Körzeti Csoport titkára beszél a kiállításról és a jövőbeli tervekről.

A felvételt 36 évvel ezelőtt készítette Puskás Pál, a VHS kazettát Gila Csabától kaptam kölcsön – köszönet érte!

A múlt heti videóalbumban az 1985. évi kisiparos bál felvételét publikáltuk, amely kiemelkedő nézettségi adatokat ért el, a Szegvár Online-on 4.559 elérést, a YouTube csatornámon pedig 4.389 megtekintést. Ha neked is lapul a fiókodban olyan kazetta, amelyen egy több mint 20 évvel ezelőtti szegvári rendezvény felvétele van, kérlek juttasd el hozzám, s videóalbumunkban örökre fennmarad az utókornak. Ha tetszik az a tartalom, amit a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban láthatsz, kérlek küld egy lájkot, oszd meg a bejegyzést, s hívd meg ismerőseidet múltidéző csoportunkba.

Kisipari termékek kiállítása – 1985.
Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató