Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Fennakadások lehetnek a szemétszállításban

2 258


Tájékoztató a FBH-NP Nonprofit Kft.-től:

Tisztelt Önkormányzat! Tisztelt Ügyfeleink!

Sajnálatos módon hazánkat is elérte és tombol a koronavírus-járvány negyedik hulláma, folyamatosan növekszik a fertőzéssel járó agresszív megbetegedések száma, mely már a hulladékszállítást végző kollégáink körében is fellelhető. A fokozódó járványhelyzetre való tekintettel számolnunk kell a közszolgáltatási tevékenységünkben részt vevők létszámának csökkenésével, mely magával hordozza a szolgáltatás ellátásában történő kisebb-nagyobb mértékű fennakadások veszélyét.
Tájékoztatni kívánjuk Önöket, hogy a koronavírus miatti rendkívüli helyzet ellenére az FBH-NP Nonprofit Kft. minden szükséges óvintézkedést megtesz és törekszik arra, hogy kötelezettségeinek határidőben és a megszokott módon tegyen eleget, ezáltal, hogy a hulladék elszállítása folyamatosan biztosított legyen. Egyúttal tájékoztatni kívánjuk Önöket arról is, hogy abban a nem kívánt esetben, ha a megbetegedések következtében a rendelkezésre álló dolgozói létszám kritikusan alacsony mértéket ér el, a szolgáltatás megszokott rendjében fennakadások, időbeli csúszások jelentkezhetnek.
Ez esetben a fokozatosság és az arányosság követelményeinek betartásával társaságunk kénytelen lehet átmenti intézkedéseket foganatosítani (gyűjtőjáratokat átszervezni, egyes szolgáltatások ideiglenes szüneteltetését elrendelni) a közegészségügyi veszéllyel járó kommunális hulladék elszállításának biztosítását és a dolgozók egészségét szem előtt tartva. Amennyiben a szolgáltatás ellátását érintő intézkedések bevezetésére kerül sor, arról természetesen a megszokott módon értesítjük az önkormányzatot és a lakosságot.
Kérjük szíves türelmüket és megértésüket a fennálló helyzet kapcsán!

FBH-NP Nonprofit Kft.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató