Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Órákon át küzdöttek a férfi életéért a tegnapi balesetben

3 181

A Szegvár Online is beszámolt a tegnap Szegvár és Mindszent között történt közúti balesetről.

Mint megtudtuk, hosszú órákon keresztül küzdöttek a balesetet szenvedett egy férfi életéért a mentősök, miután egy kanyarban lesodródott az útról, fának csapódott, majd kirepült a saját autójából.

A baleset péntek délután történt a 4521-es út 11-es kilométere közelében, az autóban volt egy gyerekülés is, a mentőegységek nagy erőkkel, centiméterről centiméterre fésülték át a baleset helyszínét, mivel azt feltételezték, hogy az autóból egy gyermek is kirepülhetett.

A jármű vezetője nem volt bekötve a biztonsági övvel, ezért a becsapódás után kirepült az autójából, ekkor szerezhette súlyos fejsérüléseit – írja a Ripost. A mentők több órán keresztül küzdöttek megfeszített munkával a középkorú mindszenti férfi életéért. Végül stabil állapotban szállíthatták be a kórházba.

Az autóban volt egy gyerekülés is, ezért a mentőegységek nagy erőkkel, centiméterről centiméterre fésülték át a baleset helyszínét, mivel az ülésben nem ült gyermek, így azt feltételezték, hogy az autóból ő is kirepülhetett. Végül kiderült, hogy a gyermek otthon biztonságban van, így felhagytak a keresésével.

A műszaki mentést a szentesi tűzoltók végezték. A helyszínen több órás útzár volt érvényben. A pontos körülményeket a rendőrség vizsgálja.

Kiemelt fotó: Donka Ferenc / MTI

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató