Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Öt nagyszerű szegvári program a hétvégére

2 707

Öt programmal várják a hétvégén a szegváriakat a szegvári civil szervezetek és Szegvár Nagyközség Önkormányzata.

1.

December 17-én (pénteken) 17 órai kezdettel a Fuszulyka Nyugdíjas Klub és a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületének szegvári csoportja várja a Szabadság téri kis faházhoz a vendégeket. Hagyományos házi süteményekkel, forró teával, forralt borral, játékokkal, zsákbamacskával várnak mindenkit.

2.

A Szegvári Irodalmi Kör (SZIK) felolvasó estre várja a verseket és az irodalmat kedvelő közönséget 2021. december 17-én (pénteken) 16 órára a szegvári Művelődési Házba. Érzelmek vándorútján című programjukon közreműködik Váriné Hérány Zsuzsanna, Bacsa Zsófia, Kanfi-Horváth Imre, Kovács László, Mikola Csongor, Ujvári Ágnes, Csernák Istvánné Vigh Ibolya.  

3.

December 18-án (szombaton) 15 órai kezdettel az Adventi találkozások programsorozat folytatásában a Szegvári Horgászegyesület és a SZEG-VÁR-LAK Egyesület várja a vendégeket. Sült hallal, forralt borral, teával, süteményekkel várnak mindenkit.

4.

Menjünk mi is Betlehembe… címmel rendezi meg karácsonyi gálaműsorát a Dobbantó Néptáncegyüttes 2021. december 18-án (szombaton) 18 órai kezdettel a Művelődési Házban. Rendezvényük előre váltott belépőjeggyel látogatható. Jegyek vásárolhatók a Vasboltban (Szegvár, Dózsa György u. 8.) és a Könyvtárban.

5.

A negyedik adventi gyertyagyújtásra várja Szegvár Nagyközség Önkormányzata december 19-én (vasárnap) az ünnepekre hangolódókat. A program 16 órakor kezdődik a Szabadság téri adventi koszorúnál, rossz idő esetén a Művelődési Házban. A negyedik gyertyát Szabó Tibor György, Szegvár polgármestere gyújtja meg. Ezt követően közösségi Betlehemmel és Kiss Viktória és Szász Borisz koncertjével várják a vendégeket.

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató