Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szabó Tibor György polgármester újévi köszöntője

2 302

Kedves Szegváriak!

Nehéz számot vetni egy olyan évvel, aminek csak a végét kívántuk. Miért érdemes mégis végiggondolni? Talán hozhat megértést önmagunk felé, ha látjuk, mennyi mindenhez kellett és tudtunk alkalmazkodni, amellett, hogy sok bizonytalanságot és veszteséget éltünk át.

Ezen a különös Szilveszteren nem köszönt a hóember, mint a régi dalszövegben. A szokásos újévi fogadalmak is mások lesznek. Egészen másképp tervezünk most a jövővel.

Végigvehetjük, mik voltak a terveink, céljaink, mik voltak a vágyaink idénre, és mindebből mi is valósult meg. És végigvehetjük azt is, hogy mi az, amivel nem számoltunk, mégis beköszöntött, elértünk vagy kialakítottunk.

Fontos, sőt még fontosabb, mint eddig valaha, hogy megkeressük a jó történéseket az évben. Az éves visszatekintés azért is nagyon jó alkalom, mert megtanít úgy szemlélni egy terjedelmesebb időszakot, hogy nem csak a kudarcokra, hanem a pozitívumokra is fókuszál.

Amikor végignézünk az éven, érdemes végigvenni az életünk minél több, akár nem annyira az előtérben lévő területét is: ne csak a munkára, családra, párkapcsolatra koncentráljunk. Idézzük fel, hogy pl. mit kaptunk a természettől, a sporttól, a baráti kapcsolatainktól!

Azt gondolom, az idén is sok új dolgot tanultunk: ma már biztonságosan tudunk az online térben dolgozni, tanulni, vásárolni, koncerten, színházi előadáson részt venni.

Bízom abban, hogy minden pozitív dolog, ami történt a tavalyi évben, az folytatódni fog a 2022-es esztendőben is! Szeretnénk megfelelni a szegváriak elvárásainak, ahogyan ezt körülményeink engedik.

Magánemberként és polgármesterként azt kívánom, hogy olyan terveket és célokat állítsunk fel, illetve tűzzünk ki, amelyet örömmel, elszántsággal, kitartással, alázattal és egészséggel tudunk teljesíteni!

Boldog új évet Szegvár! Isten éltessen mindnyájunkat!

Szabó Tibor György, Szegvár polgármestere

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató