Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Távozott Kecskemétről Puskás Zoltán

2 195

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Kecskemét és Puskás Zoltán: a 28 éves szegvári támadó idén kevesebb lehetőséget kapott az NB II.-es csapatban, 5 bajnokin játszott, és a kupában két alkalommal lépett pályára – adta hírül a KTE honlapja.

Puskás Zoltán az NB III. Közép csoportjában érdekelt FC Dabasban folytatja pályafutását.

Forrás: fcdabas.hu csfoci.hu

Kérlek, röviden mutasd eddigi be labdarúgó pályafutásod!

– 1993.04.02-án születtem, 28 éves vagyok. Előző csapatom a KTE volt, ahol még az NB I-ben is sikerült bemutatkoznom. Játszottam korábban NB II-es és NB III-as szinten is egyaránt: Kozármisleny, Cegléd, Tiszakécske, illetve volt egy külföldi kitérő is, 20 évesen megfordultam az SKN St. Pöltennél is.

Hogyan kerültél az FC Dabashoz?

– Először is köszönöm a megkeresést, örülök, hogy itt lehetek. Kemenes György edzőt már régóta ismerem és ő keresett meg decemberben, miután lehetett tudni, hogy távozom Kecskemétről. Később beszéltem a vezetőedzővel, a vezetőkkel és tetszett, amit felvázoltak.

Mi a véleményed a klubról és az itteni infrastrukturális körülményekről?

– Nagyszerű körülmények között készülhetünk, mondhatni NB II-es az infrastruktúra. Sok csapat megirigyelhetné ezt a közeget. Jó szakmai munka folyik, az edzői stáb nagyon motivált és felkészült, remélem ez majd a bajnokságban eredményekkel is párosulni fog. Persze van még hova fejlődnünk, de bízom a jó tavaszi szereplésben.

Mit sikerült eddig leszűrnöd a játékostársakról és az edzői stábról, mire lehet képes ez a keret?

– Nagyon korrekt velem mindenki, és a társaság is rendben van, jó a közeg, jó srácok alkotják a keretet.

Hogy érzed, milyen poszton tudod majd a legjobban segíteni az FC Dabast az idei szezonban?

– Támadó a pozícióm, így reményeim szerint egy jó felkészüléssel, sok játékkal formába lendülhetek és akkor biztosan tudok segíteni a csapatnak gólokkal és gólpasszokkal.

Mire vagy legbüszkébb eddigi labdarúgó pályafutásod során?

– Nagyon sok szép élményben volt részem, szívesen emlékeszem ezekre vissza, a sok jó mérkőzésre, a bajnoki címekre, de nem szeretnék egyet sem kiemelni.

– Milyen közeli és távolabbi céljaid vannak még a labdarúgásban?

– Nyilván a közeli cél az, hogy folyamatos játéklehetőséghez jussak és segíteni tudjak a csapatnak. A távolabbi már más kérdés, szeretnék a civil életemben majd a sport közelében maradni, és az ehhez szükséges képesítéseket megszerezni.

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató