Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Tartós élelmiszer gyűjtés az ukrán menekültek megsegítésére

2 275

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szegvári Csoportjának felhívása

Tisztelt Szegváriak!

Szomszédunkban háború dúl, hogy segíthessük a bajban lévő embereket összefogásra van szükség.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Csoportjai, így a Szegvári Csoport is tartós élelmiszert gyűjt az ukrán menekültek megsegítésére.

A tartós élelmiszert a Máltai raktárban (Katolikus kör, Hunyadi J. u. 13.) lehet leadni munkanapokon 8.00 – 16.00 óra között.

A tartós élelmiszerrel való támogatáson kívül pénzbeli adományokat is gyűjtünk az alábbi számlaszámra:

  • 11784009-20200776 számú számlán,
  • külföldről (euróban) érkező befizetést a 11763842-00104881 számlaszámra (IBAN: HU34 1176 3842 00104881 0000 0000 Swift kód: OTPVHUHB).

Várjuk azon önkéntesek jelentkezését, akik egy teljes hétig távol tudnak lenni otthonuktól és az ideérkezők szociális, egészségügyi ellátásában, vagy étkeztetésében részt szeretnének vállalni. Jelentkezni Gyömbér Ferencné csoportvezetőnél lehet.

A nagyobb volumenű céges adományokat, vagy magánszemélyek, illetve önkormányzatok részéről érkezett, jellemzően szálláshelyek felajánlásait az ukranvalsag@maltai.hu e mail címre írják meg az adományozók, felajánlók.
Levelükben jelezzék, hogy hol található az ingatlan, mikortól elfoglalható, meddig szól a felajánlás, hány ember szállásolható el, milyen komfortfokozatú (van-e biztonságos fűtés pl.), ajánl-e mellé ellátást (hideg élelem, vagy egyéb), kapcsolattartó neve és elérhetőségei.

Fogjunk össze és támogassuk közösen a háború áldozatait!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató