Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szegváron volt Pál Feri Atya

952

Vidám, felszabadult előadásban lehetett része annak, aki ellátogatott Pál Ferenc (Feri atya, Pálferi) „Mi segíthet át az élet megoldhatatlan helyzetein?” című másfél órás eladására a szegvári Művelődési Házba.

A rendezvényen szó volt az emberi kapcsolatokról, betekintést nyújtva abba, milyen szinteken befolyásolja életünket a párkapcsolatunkkal, társadalmi csoportokkal, más generációkkal, a családunkkal, vagy éppen az önmagunkkal való viszonyunk.

A katolikus pap, aki egyben mentálhigiénés szakember is, azokról a kérdésekről beszélt, amelyek mostanság (és a pandémia nehéz időszaka alatt is), a leginkább foglalkoztatnak bennünket: a harmonikus együttélés „szabályai”, kudarcok, lehetőségek, problémák, megoldások.

Kellemes humora, lendülete és frissessége egyedi stílusban átadott üzenete megérintette a hallgatóságot. Mindenkihez volt üzenete. Egyszerű szavakkal bonyolult összefüggéseket világított meg, amelyek nemcsak érthetővé, de átélhetővé is váltak.

A teltházas előadáson megfogalmazódott legfontosabb üzenetek: a feltétel nélküli elfogadás, a félelem és a sebezhetőség vállalása, empátia, megbecsülés, biztonság.

Fotóalbum

Szegvári képek, szegvári emlékek

Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató