Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szegváron volt Pál Feri Atya

2 196

Vidám, felszabadult előadásban lehetett része annak, aki ellátogatott Pál Ferenc (Feri atya, Pálferi) „Mi segíthet át az élet megoldhatatlan helyzetein?” című másfél órás eladására a szegvári Művelődési Házba.

A rendezvényen szó volt az emberi kapcsolatokról, betekintést nyújtva abba, milyen szinteken befolyásolja életünket a párkapcsolatunkkal, társadalmi csoportokkal, más generációkkal, a családunkkal, vagy éppen az önmagunkkal való viszonyunk.

A katolikus pap, aki egyben mentálhigiénés szakember is, azokról a kérdésekről beszélt, amelyek mostanság (és a pandémia nehéz időszaka alatt is), a leginkább foglalkoztatnak bennünket: a harmonikus együttélés „szabályai”, kudarcok, lehetőségek, problémák, megoldások.

Kellemes humora, lendülete és frissessége egyedi stílusban átadott üzenete megérintette a hallgatóságot. Mindenkihez volt üzenete. Egyszerű szavakkal bonyolult összefüggéseket világított meg, amelyek nemcsak érthetővé, de átélhetővé is váltak.

A teltházas előadáson megfogalmazódott legfontosabb üzenetek: a feltétel nélküli elfogadás, a félelem és a sebezhetőség vállalása, empátia, megbecsülés, biztonság.

Fotóalbum

Szegvári képek, szegvári emlékek

Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató