Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Az ország legjobb tornászai között a szegvári Forray Máté Általános Iskola III-IV. korcsoportos lány csapata

2 060

A szegvári felsős lányok a decemberben Szegeden megrendezett megyei diákolimpián második helyen végeztek, így továbbjutottak az országos elődöntőre. Egyéni összetettben is nagyon szép siker született, hiszen Gajda Sára és Szabó Fióna Melani is érmes lett.

A csapat tagjai: Gajda Sára, Szabó Fióna Melani, Antal Tímea, Nadicsán Anna, Magyar Kitti Sára, Farkas Beatrix, Bozó Kata.

A II. korcsoportos kislányok 4. helyen végeztek, alig maradtak le a dobogóról. Sajnos így nem juthattak tovább az országos elődöntőre, bár utólag látva az ottani mezőnyt bőven a középmezőnyben lettek volna, ha van lehetőségük a bemutatkozásra.

A csapat tagjai: Szabó Lili, Erdei-Nagy Klaudia Natália, Holozsai Anna Katalin, Magyar Hanna Odett, Magyar Hanna Ilona, Blaskovics Jázmin Csenge, Bozó Kitti, Farkas Dorina, Hegyi Viktória

Kecskeméten rendezték Csongrád-Csanád, Békés, Bács-Kiskun és Szolnok megye 3-3 legjobb csapata számára az Országos Torna Diákolimpia Országos Elődöntőjét. Ezen a Forrays lányok nagyon szép gyakorlatokkal a dobogó harmadik helyére állhattak fel, mindössze 5 századdal maradtak le az ezüstérmesektől.

A csapat tagjai: Szabó Fióna Melani, Gajda Sára, Nadicsán Anna, Antal Tímea, Farkas Beatrix, Magyar Kitti Sára, Gajda Réka

Ezzel az eredménnyel bekerültek az ország legjobb csapatai közé.

Pólyáné Téli Éva

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató