Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Gémes megint sztorizott – csak a lényeg maradt ki

2 699

Ma délelőtt ismét gazdagabbak lehettünk egy újabb sztorival. Gémes László mai stand-upjából kiderül, hogy a volt kollégáival újra a rendőrségre és a bíróságra kell járniuk.

Ismét egy újabb feljelentés, köszönjük! A volt kollégáimmal újra a rendőrségre és a bíróságra járhatunk! Köszönöm Szegvár vezetésének a kiemelt figyelmet, de talán ezt a sok energiát a falu fejlesztésére kellene fordítani! Van sok beígért út, kerékpár út felújítás, napi egy méter járda építése, a béke megteremtése összefogás meg sokminden. Fűvágás, szélmalom tető javítás, derekegyházi összekötő út építés és sok sok ígéret. Jó lenne, ha Szegvár újra előre menne nem pedig hátra!

Forrás: Gémes László Facebook profilja

Gémes Facebook profilján főműsoridőben főmunkaidőben megjelent sztorijában egy szót sem említ arról, hogy milyen bűnügyben nyomoz a Rendőrség. Gémes hűséges pártolói így is elfogadják Gémes „igazát”, s válogatott, alpári szókincsű hozzászólásokkal koronázzák meg a posztot.  

Mint ahogy ilyenkor lenni szokott, pár óra elteltével érkezett meg Szegvár polgármesterének helyreigazítása. Szabó Tibor György polgármester Facebook oldalán ezt írja:

Kedves Szegváriak!

Biztosan tudják, mi adott inspirációt, hogy ismét leírjam gondolataim, véleményem, azokat a tényeket, amelyek ismét ellentmondásban vannak a megyei elnökünk képzeteivel.
Tartom magam olyan intelligensnek, alázatosnak és béketűrőnek, hogy ne vessem papírra azokat a gondolatokat, amelyek elsőként fogalmazódtak meg bennem a bejegyzés és a kommentek kapcsán. Kár, hogy még mindig megkeseríti, (és az országgyűlési választások után tett fogadalma és ígérete alapján még sokáig meg is fogja keseríteni) a dolgos hétköznapjainkat.
Ha van rálátása és egy csepp hozzáértése valakinek a szegvári eseményekhez, akkor tudja, tudni fogja, miről szólnak ismét a TÉNYEK, amit nem tompít el a sok mesebeszéd, rágalom, hazugság és mellébeszélés.
Nézzük sorra a beszédes körülményeket:
Az önkormányzat eddig összesen három esetben tett feljelentést ismeretlen tettes ellen 2020-ban és 2021-ben.
Az alábbi ügyekben van folyamatban az eljárás:
1. Szabálytalanul leselejtezett és eltűnt számítógép.
2. Egy eltűnt éjjellátó készülék ügyében, melynek az értéke több mint 1.500.000,- Ft volt. (Az is tisztázatlan, hogy mire kellett egy ilyen az önkormányzatnak.)
3. Önkormányzat tulajdonában lévő földterület jogalap nélküli használata miatt.
Úgy gondolom, hogy ezekben az ügyekben egy felelős vezetésnek kötelessége, hogy megtegye a szükséges intézkedéseket.
Ismét öngól lett a poszt, illetve megjegyzem, aki/ akik ezzel rosszat akarnak nekem, nem is sejtik, hogy ezzel a magatartással és megnyilvánulással mennyire megerősítenek.
Az, hogy a kommentelők között akad, aki patkánynak, aljasnak nevez, igencsak sajátos intelligenciára vall. Erdélyi testvértelepülésünk (Parajd) volt polgármestere pedig már nem először nevez aljasnak, holott soha nem találkoztunk, nem is ismerhet engem. Még mindig rácsodálkozom arra, hogy miért nem merül fel bennük a kérdés: mi az alaphelyzet, miről van szó, mi a sztori lényege, alapja.
Végezetül: még mindig foglalkoztat, és elgondolkodtat, hogy megengedheti-e magának a „megye első embere” az olyan alpáriságot, amellyel úgy lealacsonyítja magát, hogy vádaskodik a tények ismeretében, vagy nem ismeretében, fröcsögi a rosszindulatot, hazugságot és az irigységet.
Úgy gondolom, hogy aki ilyen hangot (vádaskodó, felszínes, hazug) enged meg magának, súlyos értékrendi válsággal küzd.

Forrás: Szabó Tibor György Facebook oldala

A kiemelt fotó illusztráció.

Kapcsolódó írások

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató