Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Utoljára szólt a csengő a nyolcadikosoknak – elballagtak a Forray diákjai

7 978

Harminc végzős diák vett búcsút iskolájától a Szegvári Forray Máté Általános Iskolában megtartott ünnepségen. A hagyományokhoz híven a ballagó diákok az osztálytermükben fogadták a sok sok virágcsokrot és az ajándékokat. A ballagók énekelve járták be iskolájuk osztálytermeit, majd az iskola udvarára érkeztek, ahol a tölgyfa árnyékában kezdődött meg az ünnepség. Tóthné Nóbik Mariann és Németh Tamás osztályfőnökök egyenként búcsúztak el tanítványaiktól.

A 8. a osztályból ballagott Csatordai Zsófia, Csorba Réka, Debreczeni Tibor, Gajda Sára, Kispál Zalán Tibor, Kokes Levente József, Kürti Szabolcs, Labádi Milán, Orosz Gábor, Pap Vera, Szécsényi Zsófi, Sztojka Hanna Kata, Vásári Lilla és Vigh Erika. Osztályfőnökük volt Tóthné Nóbik Marianna.

A 8. b osztályból ballagott Csikós Amanda, Dunás-Varga Noémi, Farkas Rebeka, Gajda Zalán, Gila Viktória,  Gráfik Bence, Gyenes Noel Adrián, Kiss Enikő, Kovács Ákos, Köteles Máté, Magyar Bianka, Szabó Levente, Szenczi Emma, Szilvási Viktória, Tóth Rebeka és Vigh Ádám Noel. Osztályfőnökük volt Németh Tamás.

Szabó Tibor György, Szegvár polgármestere köszöntőjében emlékeztetett arra, hogy minden csak rajtunk múlik, nem a véletleneken vagy a szerencsén. A polgármester megköszönte a szülők, nagyszülők és a pedagógusok munkáját.

Szabó Tibor György, Szegvár polgármestere

„Kedves ballagó Nyolcadikosok!

Akik most itt ültök, sokféleképpen élitek át a jelen pillanatait. Vannak, akik önfeledten billenek át életük egyik szakaszából a következőbe; vannak, akik az örökkévalóságnak érzett iskolai életből repülnek át a sokkal szabadabb középiskolás világba, és vannak, akik megállnak, körülnéznek és felfedezik, hogy immár egyre több minden múlik rajtuk, és csak rajtuk.
Az elmúlt 8 évben tanáraitok és szüleitek legfőbb feladata az volt, hogy mindenféle kinccsel töltse meg a mai napra a tarisznyátokat. Mielőtt azonban útra keltek, vegyétek sorra azokat a kincseket, amelyeket a Forrayban gyűjtöttetek. Biztosan került a tarisznyátokba a tudáson kívül kitartás, akaraterő, felelősségvállalás, öröm, szeretet, emberség, barátság, tolerancia, türelem, közösségi érzés.
Kedves ballagó Nyolcadikosok!
Azt gondolom van egy olyan kérdés, amit mindannyiótoknak fel kellene tennetek önmagatoknak az utolsó iskolai napon, a ballagáson.
Ez a kérdés így hangzik: mit tehetek azért, hogy én is sikeres legyek, mit tehetek azért, hogy a középiskolában is elégedettnek érezzem magam.
Nem kell elsietnetek a választ, és főleg nem a külső tényezőkben kell keresgélnetek.
Rajtatok múlik minden. Nem a szerencsén, vagy a vak véletlenen, hanem a kihasznált lehetőségeken, a komoly munkán, és a tudatos választáson.
Kívánom, hogy minél hamarabb ismerjétek fel, hogy mit akartok kezdeni saját magatokkal, hogy minél hamarabb felismerjétek a különbségeket az értékes és az értéktelen között. Ehhez sok  kitartásra és önfegyelemre lesz szükségetek, hiszen nem az lesz a győztes, aki pusztán elkezd valamit, hanem az, akiben megvan a kellő elszántság a végső célig.

Kedves Nyolcadikosok!
Tőletek függ, hogy miképp oldjátok meg az élet adta feladatokat. Nektek kell eldöntenetek, hogy miképp tudjátok hasznosítani mindazt, amit ez az iskola adott nektek. Én arra biztatlak benneteket, hogy mindig keressétek a legjobb megoldást, nyitott szemmel járjatok, vegyétek észre a lehetőségeket, és igyekezzetek megtalálni a helyes utat!
Szegvár Nagyközség Önkormányzata nevében kívánok sikeres középiskolás éveket!
Kívánom, hogy szép emlékekkel hagyjátok el az iskolát és hogy szóljon ez a nap annak a hálának és köszönhetnek a megfogalmazásáról is, amivel tartoztok szüleiteknek és tanáraitoknak.

Kedves Szülők, Nagyszülők!

Köszönetet szeretnék mondani azért, hogy az iskolával együtt tudtak munkálkodni. Tapasztalatból mondom, hogy kevés szebb ajándék lehet egy családnak, mint látni felnőni gyermekét, látni azt, hogy eljutott valahova, és tudni azt, hogy mindaz a sok szeretet, szigorúság, odaadás nem volt hiábavaló.
Kívánok továbbra is sok erőt és egészséget mindnyájuknak, hogy a jövőben is igazi családi háttér állhasson gyermekük mögött!

Kedves Pedagógusok!

Megköszönöm mindannyiójuk áldozatkész nevelő-oktató munkáját, azt, hogy kihozták a gyermekekből a lehető legtöbbet. Köszönöm a technikai dolgozók munkáját is, akik szintén hozzájárultak ahhoz, hogy a diákok jól érezzék magukat az iskolában.
Végezetül azt kívánom az ünnepelteknek, hogy azokat a dolgokat is vigyétek magatokkal, amit észrevétlenül tanultatok meg az évek alatt: azt, hogy az élet olyan, mint egy társasjáték, ahol szükség van szabályokra, amiket mindenki betart, hogy jól működjön minden; Vigyétek magatokkal az együttműködés készségét, hogy sikeresek legyetek!
Ezt kívánom Nektek útravalóul sok szeretettel!”

Vighné Német Ildikó intézményvezető arra kérte diákjait, hogy egész életük során legyen erőjük, kitartásuk a nehézségeket leküzdeni, s tudjanak alkalmazkodni a változásokhoz.

Vighné Németh Ildikó intézményvezető

Kedves Ballagó Tanítványaim!

Az elmúlt négy évben alaposan megismertelek benneteket, szívemhez közel kerültetek, ezért számtalan emlék jut eszembe a rengeteg közös programból: versenyek, kirándulások, biciklizések, műsorokra való készülődés, bulik, amelyeket együtt szerveztünk, együtt éltünk meg.
Mindig lehetett számítani rátok a versenyeknél, a szerepléseknél, a műsoroknál, mindig számos önként jelentkező volt. Igaz, előre megmondtam, kinek kötelező önként jelentkezni.
Egyre érettebbek, határozottabbak, öntudatosabbak lettetek.
A közös programok, feladatok megerősítettek benneteket kitartásban, önbizalomban, tudatosították bennetek azt, hogy sok mindenre képesek vagytok.
Higgyétek el, ezeket az éveket, napokat, perceket nem lehet kitörölni az emlékezetünkből, nyomot hagynak mindenkiben, bennünk is. Nem fogunk, és nem is akarunk elfelejteni benneteket. Pedagógustársaimmal együtt örültünk minden sikereteknek, apró örömeiteknek, átéreztük a kudarcok okozta fájdalmat, a bánatot, és bosszankodtunk, ha néha úgy éreztük, hogy hiába dolgoztunk.

Kedves Gyerekek!

Valószínűleg ti is ezt érzitek, amikor visszagondoltok a számtalan akadályra, megpróbáltatásra, feladatra, amelyek ebben az iskolában vártak rátok nyolc éven keresztül. A betűvetés és olvasás első lépései, a matematika néhol szinte megfejthetetlen rejtelmei, a természettudományok megérthetetlen törvényei, szabályai, az irodalom itt-ott unalmas olvasmányai, a történelem, a régmúlt gyakran számotokra érdektelen titkai, a testnevelés erőnléti edzései, a művészetek tőletek távol álló képei, zenéi, a házi feladatok, dolgozatok, feleletek, beszámolók, a digitális oktatás özönvize, mind –mind olykor leküzdhetetlen akadályként emelkedtek előttetek.  S most, mégis itt vagytok, túljutva mindezeken, túllépve a nehézségeken, megkönnyebbülten, egy kicsit szomorkodva azon, hogy most valami végleg véget ér.
Jó évfolyam volt, szép évfolyam volt, de nehéz egy évfolyam volt, embert, pedagógust próbáló évfolyam voltatok.
Igazi gyerekekként viselkedtetek, akik sokszor borzoltátok az utolsó idegszálainkat, végsőkig feszítettétek türelmünket, ugyanakkor sok-sok közös élményt, boldog, vidám pillanatot, örömet szereztetek. Tavaly ilyenkor a ballagási díszítésnél egyik napról a másikra a kisördögökből kisangyalokká változtatok.  Úgy dolgoztatok, hogy Viki nénivel, Klári nénivel és Gabi bácsival nem hittünk a szemünknek. Mindenki tudta, mit kell csinálni, vitte, hozta, segítette a díszítést, kérdeztétek, tetszik-e, amit elkészítettek, s a végén, legnagyobb meglepetésünkre, pillanatok alatt csodálatosra feldíszítettük az iskolát.
A jó és kevésbé jó tulajdonságaitokkal együtt szerettünk mindannyiótokat! A szeretet a legnagyobb kincs, amit kaphat az ember. Szeretetünkből merítsetek erőt, ha arra szükségetek lesz a jövőben.
A tanáraitoktól kapott iránymutatás segített, hogy ne térjetek le a helyes útról. Már tudjátok, hogy nemcsak akkor tanítottak benneteket, amikor a tábla előtt magyarázták a tananyagot, hanem minden apró jellel, mozdulattal hatottak rátok.
Gondoljatok tanáraitokra szeretettel, és ha alkalmatok nyílik rá, ne mulasszátok el szavakba önteni a hálátokat.

Kedves Szülők!

Önök is sokszor megtapasztalták azokat az érzéseket, amikor már szinte pattanásig feszülnek az idegeik, majd egy-egy mosollyal, jó szóval, bocsánattal, köszönömmel, újra helyre állt a világ.
Bízzanak benne, hogy bár egy gyermek nevelése közben sok borús pillanat is van, a végén mindig kisüt a nap. Lehet, hogy az elmúlt években sok-sok nehézséggel kellett szembenézniük, voltak gondok a tanulással, a délutáni csavargással, a kéz- és lábtörésekkel, ficamokkal, zúzódásokkal,  telefonozással,  bulizásokkal.

Most mégis büszkén tekinthetnek gyermekükre, aki eljutott élete első mérföldkövéhez, befejezte általános iskolai tanulmányait.
Köszönöm, hogy volt idejük gyermekük fejlődését még akkor is segíteni, ha úgy érezték, hogy az iskola követelményei, a környezet elvárásai hatalmas erőfeszítést kívántak Önöktől. Kívánom, hogy odafigyelésük, szeretetük maradjon ezen a szinten, mert gyermeküknek továbbra is ugyanilyen támogató, segítő szeretetre, odafigyelésre van szüksége.

Kedves Gyerekek!

Az élet folyamatos változás, s hogy ezeket a változásokat hogyan fogadjuk, hogyan kezeljük, megmutatja, mennyire vagyunk képesek a saját életünket irányítani. Ilyen óriási változást hozott a mindennapjainkban az elmúlt időszak is.
Ez az időszak benneteket is próbára tett, megmutatta, hogy ki az, aki képes a változásokhoz gyorsan alkalmazkodni, ki az, akinek több noszogatásra van szüksége, s ki az, aki egyáltalán nem képes felnőni a feladathoz. A digitális oktatás bevezetése az első nagy és egyben váratlan helyzetet hozta, amire nem tudtatok felkészülni, s mi sem tudtunk felkészíteni benneteket. Azt gondolom, hogy a többség sikeresen vette ezeket az akadályokat, bebizonyítva azt, hogy képesek a feladataikat ellátni, felelősségteljesen gondolkodni. S akinek mindez még nem sikerült, az előtt még ott vannak a középiskolás évek, hogy bizonyítson.

Kedves Ballagók Diákok!

Kívánom nektek, hogy egész életetek során legyen erőtök, kitartásotok a nehézségeket leküzdeni, alkalmazkodni a változásokhoz. Tudjatok megbocsájtani, szeretettel fordulni azokhoz, akik körülvesznek benneteket. Ismerjétek fel, hogy a világ nem úgy működik, hogy én csak kapok. A társas kapcsolatok alapja az adok-kapok egyensúlya, legyen szó szülő-gyerek, tanár és tanuló, barát és barát viszonyáról. Kívánom, hogy azok az alapok, amelyeket ebben az iskolában szereztetek, elegendőek legyenek ahhoz, hogy önmagatok számára célt tudjatok találni, s ezt a célt meg is tudjátok valósítani.
Nem kell mindenkinek sztárnak lenni, elég, ha értékes emberekké váltok.
Nagy László szavaival bocsájtalak útra benneteket:

„Töröld le könnyedet
Kisírt szemedben mosoly
legyen és derű,
Minden nap kezdődik valami
valami nagyszerű,
valami gyönyörű.”

Szenczi Sándorné (volt iskolaigazgató és polgármester) is köszöntötte a ballagó diákokat. Elmondta, hogy pontosan 50 évvel ezelőtt is volt itt egy ballagás, amelyen ő, mint osztályfőnök, az első osztályát ballagtatta (ahogyan most Német Tamás osztályfőnök).

Szenczi Sándorné

Szenczi Sándorné kihangsúlyozta, hogy 50 évvel ezelőtt háromszor ennyi gyermek ballagott. Az egyik tanítványa, Németh Lajos is 50 évvel ezelőtt ballagott, aki pár évvel később az Amerikai Egyesület Államokban telepedett le, s sikeres felnőtt vált belőle. Kiderült, hogy a közelmúltban Németh Lajos megkereste Szenczi Sándornét és Ternainé Kovács Annát azzal a szándékkal, hogy támogatni szeretné pénzösszeggel azokat a nyolcadik osztályos diákokat, akik a legjobb tanulmányi eredményt érik el. (Németh Lajos már korábban is nyújtott pénzadományt a szegvári lakóotthonnak, amelyből komoly edzőtermi felszerelést vásároltak.)

Németh Lajos (1970-es évek) Fotó: Lucz Ferenc

A Németh Lajos által támogatott alapítvány keretén belül idén támogatásban és elismerésben részesült Gajda Sára, Vigh Erika, Gila Viktória és Szabó Levente.

Gajda Sára

„Sára a nyolc év alatt kiváló tanulmányi eredménnyel rendelkezett. Sokoldalú gyerek. A reál és a humán területen is kimagasló teljesítményt nyújtott. Tanulmányi versenyeken elért eredményeivel öregbítette iskolánk hírnevét. Kazinczy tanulmányi versenyen megyei fordulóba jutott. A középiskolai központi felvételin 85 %-ot ért el, amely nagyon jó eredménynek számít. Ezzel az eredménnyel az ország legrangosabb gimnáziumaiba is felvételt nyerhetett volna.
Több éve tagja a Dobbantó néptáncegyüttesnek. Kiváló tornász. Kisiskolás kora óta az iskola tornászcsapatát erősíti.
Osztálytársai szeretik, sokat segített a tanulmányi munkában társainak. Ha segítséget kértek tőle készségesen elmagyarázta az anyagot. A közösségi munkából is kivette a részét. Jó ötleteivel hozzájárult az osztályprogramok, iskolaiprogramok megvalósításához.
Tanulmányát a Horváth Mihály Gimnázium humán tagozatán folytatja tovább.”

Vigh Erika

„Erika a 8 év alatt példamutató szorgalmával és példás magatartásával, jó tanulmányi eredményével példát mutatott osztálytársainak. Mindig arra törekedett, hogy a rábízott feladatokat a lehető legjobban elvégezze. Szerény, társaival türelmes, segítőkész gyermek. Az osztály közösségi munkájában aktívan részt vett, mindig számíthattam rá.
Tanulmányi eredménye minden évben jó volt. 8. osztály szeptemberében eldöntötte, hogy rendőr szeretne lenni. Ezért mindent meg is tett. Nagyon jó tanulmányi eredménye lett félévkor. Korábban nem volt egy sportrajongó, de a felvételi során ezen a területen is bizonyítania kellett.  Saját maga, segítség nélkül készült a felvételire. Rendszeresen futott, erőnléti edzéseket tartott. A kitartása meghozta az eredményt, minden szintet teljesíteni tudott, és felvételt nyert a Zsoldos Ferenc Rendészet és közszolgálat tagozatára.”

Gila Viktória

„Egyaránt bizonyított szellemi és sport terén is az elmúlt nyolc évben. Az óráira mindig felkészülten érkezett, amely hatalmas szorgalmáról tesz tanúbizonyságot. Átlagai minden félévben és évvégén 4,8 vagy afölött voltak. A tanulás mellett képviselte iskolánkat a Pollák Antal Technikum által szervezett informatika versenyen, ahol bekerült a első tíz legkiválóbb versenyző közé.
Mindemellett szakított időt a tornára. Több éven keresztül járt Pólyáné Téli Éva tanárnő edzéseire annak céljából, hogy méltón tudja iskolánkat képviselni egyénileg és csapatban egyaránt. Az iskolán kívüli sport sem állt tőle messze. A torna mellett aktívan foglalkozott a néptánccal is.
A sporttal elsajátított fegyelmet tudta hasznosítani az órákon, hiszen magatartási problémái nem voltak. Az órákat mindig tudta követni, nem hagyta magát kizökkenteni a tudás elsajátításában. A tanárok mindig számíthattak segítségére akár óráról legyen szó vagy azon túl.”

Szabó Levente

„Levente az elmúlt nyolc évben mindig kiemelkedő magatartást és tanulmányi eredményt nyújtott. Tanárai mindig számíthattak arra, hogy az órát helyes, jól felkészült válaszaival előrébb viszi. A felkészültségre és a jó eredményekre szükség is volt, hiszen már korán eldöntötte, hogy jogi pályára szeretne menni. A megszerzett tudást nem tartotta meg kizárólag magának, ahol kellett és tudott segítette a társait a tananyag jobb megértésben.
A kezdetektől részt vett a Diák Önkormányzat munkájában, ahol jól látszódott, hogy nemcsak a saját osztálya, hanem az iskola minden tanulóját képviseli. Ez a gondolkodásmód segítette őt egészen az elnöki pozícióig. Folyamatosan kampányolt azon, hogy diákoknak élhetőbb, élvezhetőbb udvaruk legyen, tele játékokkal és zöld területtel. Mindemellett kreatív ötleteivel színesítette az intézmény programjait.
Többször vett részt különböző versenyeken, többek között a Szentesen megrendezett könyvtár használati versenyen is. Itt minden évben társaival benne voltak az első öt csapat között, így méltóképpen képviselték iskolánkat.”

A ballagási ünnepség jutalmazták a legeredményesebb 8. osztályos tanulókat. Tanulmányi munkáért elismerésben részesült Csatordai Zsófia, Gajda Sára, Pap Vera, Gila Viktória, Kis Enikő és Szabó Levente. Diákönkormányzati munkáért ajándékot vehetett át Csatordai Zsófia és Szabó Levente. Diáksport Egyesület sporttevékenységért dicséretben részesült Csatordai Zsófia, Gajda Sára, Orosz Gábor, Pap Vera, Vigh Erika, Dunás-Varga Noémi, Gajda Zalán, Gila Viktória, Gyenes Noel Adrián, Kovács Ákos, Köteles Máté, Magyar Bianka és Tóth Rebeka. Néptáncban nyújtott kitartó munkájáért elismerésben részesült Csatordai Zsófia, Gajda Sára, Pap Vera, Gila Viktória és Szenczi Emma. A Kazinczy versenyen való eredményes szerepléséért dicséretben részesült Csikós Amanda. Vass Tibor testnevelő-tanártól elismerésben részesült Kovács Ákos.

Vass Tibor testnevelő-tanártól elismerésben részesült Kovács Ákos

A ballagás zárásaként a végzős diákok egy fát ültettek el az iskola épülete előtt.

Faültetés

A rendezvényen közel ezer fotót készítettem, amelyből 348 jobban sikerült felvételt válogattam ki, s publikálok a Szegvár Online-on és a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban. Az eseményről készítettem egy 103 perces amatőr videófelvételt is, amelyet ugyancsak a Szegvár Online-on és a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban tekinthetnek meg. (Sajnos hivatásos, profi, videós és televízió nem volt jelen a rendezvényen.)

Videóalbum

Amatőr videófelvétel a ballagási ünnepségről – 2022. június 18.

Fotóalbum

348 photos
2022.06.18. 001 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 001 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 002 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 002 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 003 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 003 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 004 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 004 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 005 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 005 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 006 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 006 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 007 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 007 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 008 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 008 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 009 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 009 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 010 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 010 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 011 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 011 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 012 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 012 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 013 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 013 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 014 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 014 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 015 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 015 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 016 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 016 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 017 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 017 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 018 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 018 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 019 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 019 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 020 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 020 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 021 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 021 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 022 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 022 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 023 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 023 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 024 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 024 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 025 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 025 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 026 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 026 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 027 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 027 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 028 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 028 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 029 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 029 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 030 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 030 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 031 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 031 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 032 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 032 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 033 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 033 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 034 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 034 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 035 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 035 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 036 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 036 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 037 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 037 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 038 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 038 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 039 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 039 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 040 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 040 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 041 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 041 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 042 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 042 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 043 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 043 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 044 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 044 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 045 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 045 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 046 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 046 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 047 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 047 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 048 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 048 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 049 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 049 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 050 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 050 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 051 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 051 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 052 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 052 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 053 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 053 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 054 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 054 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 055 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 055 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 056 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 056 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 057 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 057 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 058 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 058 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 059 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 059 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 060 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 060 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 061 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 061 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 062 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 062 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 063 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 063 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 064 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 064 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 065 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 065 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 066 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 066 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 067 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 067 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 068 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 068 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 069 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 069 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 070 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 070 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 071 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 071 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 072 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 072 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 073 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 073 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 074 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 074 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 075 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 075 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 076 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 076 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 077 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 077 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 078 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 078 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 079 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 079 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 080 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 080 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 081 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 081 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 082 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 082 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 083 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 083 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 084 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 084 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 085 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 085 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 086 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 086 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 087 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 087 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 088 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 088 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 089 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 089 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 090 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 090 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 091 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 091 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 092 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 092 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 093 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 093 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 094 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 094 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 095 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 095 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 096 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 096 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 097 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 097 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 098 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 098 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 099 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 099 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 100 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 100 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 101 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 101 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 102 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 102 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 103 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 103 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 104 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 104 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 105 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 105 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 106 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 106 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 107 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 107 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 108 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 108 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 109 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 109 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 110 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 110 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 111 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 111 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 112 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 112 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 113 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 113 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 114 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 114 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 115 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 115 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 116 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 116 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 117 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 117 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 118 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 118 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 119 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 119 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 120 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 120 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 121 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 121 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 122 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 122 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 123 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 123 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 124 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 124 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 125 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 125 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 126 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 126 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 127 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 127 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 128 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 128 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 129 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 129 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 130 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 130 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 131 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 131 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 132 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 132 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 133 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 133 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 134 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 134 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 135 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 135 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 136 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 136 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 137 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 137 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 138 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 138 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 139 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 139 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 140 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 140 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 141 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 141 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 142 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 142 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 143 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 143 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 144 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 144 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 145 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 145 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 146 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 146 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 147 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 147 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 148 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 148 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 149 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 149 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 150 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 150 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 151 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 151 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 152 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 152 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 153 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 153 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 154 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 154 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 155 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 155 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 156 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 156 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 157 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 157 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 158 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 158 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 159 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 159 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 160 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 160 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 161 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 161 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 162 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 162 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 163 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 163 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 164 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 164 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 165 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 165 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 166 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 166 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 167 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 167 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 168 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 168 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 169 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 169 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 170 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 170 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 171 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 171 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 172 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 172 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 173 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 173 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 174 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 174 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 175 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 175 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 176 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 176 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 177 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 177 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 178 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 178 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 179 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 179 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 180 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 180 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 181 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 181 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 182 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 182 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 183 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 183 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 184 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 184 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 185 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 185 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 186 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 186 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 187 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 187 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 188 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 188 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 189 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 189 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 190 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 190 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 191 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 191 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 192 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 192 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 193 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 193 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 194 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 194 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 195 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 195 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 196 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 196 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 197 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 197 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 198 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 198 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 199 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 199 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 200 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 200 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 201 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 201 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 202 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 202 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 203 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 203 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 204 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 204 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 205 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 205 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 206 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 206 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 207 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 207 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 208 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 208 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 209 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 209 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 210 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 210 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 211 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 211 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 212 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 212 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 213 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 213 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 214 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 214 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 215 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 215 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 216 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 216 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 217 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 217 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 218 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 218 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 219 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 219 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 220 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 220 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 221 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 221 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 222 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 222 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 223 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 223 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 224 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 224 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 225 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 225 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 226 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 226 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 227 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 227 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 228 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 228 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 229 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 229 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 230 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 230 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 231 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 231 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 232 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 232 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 233 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 233 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 234 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 234 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 235 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 235 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 236 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 236 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 237 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 237 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 238 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 238 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 239 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 239 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 240 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 240 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 241 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 241 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 242 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 242 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 243 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 243 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 244 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 244 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 245 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 245 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 246 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 246 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 247 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 247 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 248 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 248 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 249 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 249 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 250 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 250 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 251 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 251 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 252 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 252 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 253 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 253 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 254 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 254 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 255 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 255 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 256 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 256 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 257 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 257 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 258 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 258 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 259 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 259 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 260 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 260 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 261 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 261 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 262 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 262 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 263 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 263 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 264 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 264 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 265 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 265 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 266 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 266 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 267 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 267 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 268 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 268 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 269 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 269 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 270 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 270 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 271 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 271 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 272 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 272 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 273 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 273 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 274 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 274 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 275 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 275 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 276 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 276 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 277 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 277 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 278 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 278 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 279 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 279 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 280 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 280 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 281 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 281 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 282 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 282 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 283 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 283 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 284 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 284 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 285 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 285 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 286 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 286 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 287 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 287 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 288 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 288 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 289 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 289 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 290 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 290 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 291 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 291 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 292 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 292 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 293 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 293 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 294 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 294 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 295 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 295 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 296 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 296 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 297 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 297 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 298 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 298 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 299 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 299 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 300 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 300 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 301 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 301 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 302 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 302 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 303 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 303 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 304 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 304 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 305 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 305 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 306 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 306 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 307 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 307 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 308 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 308 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 309 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 309 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 310 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 310 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 311 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 311 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 312 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 312 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 313 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 313 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 314 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 314 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 315 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 315 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 316 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 316 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 317 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 317 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 318 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 318 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 319 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 319 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 320 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 320 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 321 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 321 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 322 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 322 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 323 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 323 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 324 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 324 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 325 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 325 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 326 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 326 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 327 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 327 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 328 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 328 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 329 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 329 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 330 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 330 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 331 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 331 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 332 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 332 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 333 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 333 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 334 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 334 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 335 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 335 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 336 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 336 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 337 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 337 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 338 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 338 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 339 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 339 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 340 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 340 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 341 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 341 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 342 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 342 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 343 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 343 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 344 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 344 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 345 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 345 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 346 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 346 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 347 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 347 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 348 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2022.06.18. 348 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2022. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN©.jpg

Szegvári képek, szegvári emlékek

Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató