Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Bábos képzés volt Szegváron

2 362

Immáron második alkalommal adhatott a szegvári Kurca-parti Óvoda alapítványa tanúsítványt a bábos tanfolyamunk 17 résztvevőjének.

Márciusban a szegedi Agora adott otthont a 60 órás akkreditált képzésünk első 30 órájának. Mi most hatalmas szervezőmunkának köszönhetően újra bebizonyíthattuk, hogy egy kis közösség is képes bekapcsolódni egy országos szintű bábos továbbképzésbe.

Előadóink voltak: Szentirmai László a MBE elnöke, Kovács Hedvig és Bagi Márta bábos szakemberek, akik a bábkészítés, bábrendezés, színpadra állítást tanították. Vigh Mária óvodavezető az óvodánkban folyó bábos életet ismertette, ami bázis intézményi szintre emelte munkánkat.

Marcsenkoné Kondacs Flóra a bábjáték segítségével kutatja az anyanyelvi fejlesztés lehetőségeit, Kondacsné Klári, aki  gyakorlati segítséget nyújtott a leendő bábcsoport vezetőknek.

Hálás köszönet minden segítőnek, aki hozzájárult ahhoz, hogy a képzés hallgatói és előadói  mindhárom napon  jól érezték magukat, és sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát tehettek.

Szegvár, valamint az óvoda jó hírét vitték szét néhány megyébe és intézménybe.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató