Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Válasz Gémes László becsületsértő bejegyzésére

6 462

Kedves László!

Nem kell megköszönnöd a kitiltást, mert kiérdemelted. Becsületsértő, igaztalan hozzászólást írtál rólam, a saját oldalalmon (nem Szegvár hivatalos oldalán). Rosszul tudod, én nem vagyok közszereplő, még ha külsős bizottsági tag vagyok, akkor sem. Amit tettél, az törvénysértő.

Szegvár Nagyközség honlapját üzemeltetem, ezért kapok egy csekély összeget, amely legfőképpen a domain és webhosting kiadásokat fedezi. A Szegvár Online-t saját magam üzemeltetem, ehhez semmi köze az önkormányzatnak, s neked sem, s ez így marad a jövőben is. A fotókat önkéntesként készítem, azért, mert szeretem a falumat, szeretek fotózni, s szeretném, ha ezek a képek méltó módon meg lennének örökítve az utókornak.

Viszont sikerült megfognod egy számomra érzékeny kérdéssel, ez pedig a ti rendezvényetek fotózása. Sokat őrlődtem ezen korábban, nem tudtam eldönteni, hogy elmenjek-e vagy ne. Ugye hívni egyszer sem hívtatok. Azért döntöttem így, mert ha elmegyek, akkor az lett volna a baj, most azért gyűlölködnél, hogy „mit keresek én ott”. Mert te ilyen „lipántos” ember vagy, és a társaságod sem különb.

Tegnap kitöröltem a hozzászólásodat. Te nem tudsz róla, hogy az utóbbi három évben nagyon sok olyan hozzászólást is kitöröltem, amelyben rólad írtak sértő dolgokat. Például írtak botrányos magánéletedről, vérlázító viselkedésedről, korrupciós ügyeidről, amelyhez hiteles dokumentumokat is becsatoltak. Gyakorlatilag a hajam az égnek állt, amikor ezeket olvastam. Én mégis úgy gondoltam akkor, hogy ennek nincs helye ezeken a felületeken – téged védtelek ezzel.

Amit nem tudtam neked, és annak a díszes társaságnak (akik körül vesznek) megbocsájtani, az csak az, amikor anyukám halva feküdt, akkor kitetted a Facebook oldaladra, hogy menjek el a szegvári dögtelepre fényképezni. Ilyen ember vagy te László, szégyelld magad!

Ha lett volna becsület benned, akkor eljössz hozzám személyesen, s elmondod a sérelmeidet, s biztos vagyok benne, hogy tudtunk volna megoldást találni.

Purgel Zoltán

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató