Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

I. Tehetségek Nemzetközi Bajnoksága

1 319

A 2023. június 4-én (vasárnap) Szegváron a sportcsarnokban megrendezésre kerülő I. Tehetségek Nemzetközi Bajnoksága a kyokushin karate knock down (védőfelszerelésben leütésig) szabályrendszerében kerül megrendezésre kezdő utánpótlás és haladó felnőtt kategóriákban.

Az említett korosztályokban megduplázták a súlycsoportokat, meghatározták a maximum övfokozatot, amivel az volt a szándékuk, hogy minimalizálják a versenyzők közötti különbségeket, ezáltal mindenkinek esélyt adva képességeik megmutatására.

A szervezők igyekeznek szervezettségünkkel, szívélyes vendéglátásunkkal a lehető legjobban kiszolgálni a rendezvényükre ellátogatókat, hogy a program végén boldogan és elégedetten utazzanak haza. Ennek érdekében a versenyzőknek ajándékcsomaggal és további különdíjakkal, valamint küzdelmeik befejeztével a kisebbeknek ugráló várral kedveskednek.

A versenynap egyik eleme, hogy felhívják a versenyre ellátogatók figyelmét a környezettudatos életmódra és viselkedésünkkel példát mutassunk a fiatalságnak. Ezt szelektív hulladékgyűjtéssel, tájékoztató füzet kiosztásával és a témával kapcsolatos filmvetítéssel akarják elérni.

A Szegvári Kyokushin Karate Dojo Sportegyesület „Hagyományos edzőtáborának és  hagyományt teremtő versenyének megrendezéséhez és az ehhez szükséges tárgyi feltételeinek beszerzéséhez” a Nemzeti Tehetség Program a Nemzeti Tehetség Alapból 3.107.000 Ft támogatást biztosított.

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató