Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Olvasóink kétharmada szerint nem fontos a tűzijáték

907

Szeptemberben „A hónap kérdése” rovatunkban arra a kérdésre kerestük a választ, hogy szükséges-e, hogy szegvári rendezvényen (pl. falunap) legyen tűzijáték?

A szavazás tegnap lezárult, s az alábbi eredmények születtek.


Ön szerint szükséges-e, hogy szegvári rendezvényen (pl. falunap) legyen tűzijáték?

Sokan várják, a gyerekek rajonganak érte, az állatok és a felelős állattartók rémálma, többek szerint pénzpazarlás és környezetszennyezés, egyes gyengeelméjű politikusok kedvenc „játszótere” – „ha van, az a baj, ha nincs, az a baj…”. A hónap kérdése rovatunkban egy „égető” kérdésre keressük a választ: Ön szerint szükséges-e, hogy szegvári rendezvényen (pl. falunap) legyen tűzijáték?

NEM, ne legyen tűzijáték.66,1%
IGEN, legyen tűzijáték.33,9%

A Szegvár Online-on még 2005 márciusában indult el „A hónap kérdése” modul, amelyen minden hónap elsején feltettünk egy közéleti vagy szegvári témában kérdést, s olvasóink anonim módon szavazhattak rá. Nagyon népszerű volt szavazó oldalunk, s sokszor meglepő eredmények születtek. 2023. szeptemberben újraindult rovatunk, az e havi kérdésünk: Ön szerint jó-e ma szegvárinak lenni? Szavazni „A hónap kérdése” rovatban, vagy a Szegvár Online főoldalán lévő szavazó modulban lehet.

A korábbi, archív kérdések és eredmények ide kattintva megtekinthetők. Várjuk Olvasóink kérdés javaslatait a szerkesztőség info@szegvaronline.hu e-mail címére.

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató