Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Újra Szegvárra jön Pál Feri Atya

1 101

Pál Ferenc, avagy Feri atya visszatér Szegvárra, hogy előadást tartson „Az egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig” címmel.

„Nehezen megszerzett egyensúlyunkat könnyen elveszíthetjük, aminek oka lehet valamilyen külső változás, trauma, de akar belső átalakulás is, amelyet nem mi kívántunk, és tehetetlennek érezzük magunkat vele szemben. Ami volt, elmúlt, most pedig nem tudjuk, merre tovább.
Ez az állapot érthető módon nagy bizonytalansággal, stresszel, gyakran bénult rémülettel jár együtt. Az egyensúlyvesztés azonban nem tragédia, csupán átmeneti időszak két életszakasz között, de lehet, belőle akar tragédia is, ha félreértjük, és kétségbeesésünkben rossz válaszokat adunk rá. Miből meríthetünk ilyenkor erőt? Milyen módszereket, technikákat érdemes kipróbálni? Mikor és miért lehet hasznos az egyensúlyvesztés? Hogyan indulhatunk kifelé a káoszból?”

Az előadás 2023. november 21-én (kedden) 18 órakor kezdődik a Szegvári Egyesített Közművelődési és Muzeális Intézményben (Művelődési Házban). A programra jegyek elővételben 2.000 Ft-ért kaphatók.

Kiemelt fotó: MTI, Koszticsák Szilárd.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató