Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szabó Tibor György polgármester újévi köszöntője

907

Forrás: Szegvári Napló, 2024. január

Kedves Szegváriak!

Az Óév búcsúztatása és az Újév köszöntése alkalmából szeretném Önöket ismételten üdvözölni.
A 2023-as évben együtt éltünk át kihívásokat és sikereket, és együtt dolgoztunk azért, hogy Szegvár még szebb és élhetőbb településsé váljon.

Az elmúlt év tanításai, tapasztalatai, sikerei és kudarcai megerősítettek bennünket abban is, hogy az összetartás ereje milyen fontos tényező községünk fejlődésében.

Büszkék lehetünk az elért eredményekre, és hálásak azokért az egyéni és közösségi erőfeszítésekért, amelyekkel sikerült bármiféle fejlesztést elérni.

Ugyanakkor az elmúlt év során szembesültünk számos nehézséggel, kihívással, csalódással is. Ezek is részei az életnek, és lehetőséget adnak számunkra a tanulásra és fejlődésre. Fontos, hogy az ilyen helyzetekből merítsünk erőt és motivációt a jövőre nézve.

A nehézségek mellett jó néhány feladatot mégis elvégeztünk, de tudjuk, nem vagyunk korántsem kész mindennel. Ugyanakkor tapasztaljuk, hogy minél több eredményt érünk el, ez annál inkább fáj egyes embereknek, akik mindenben képesek meglátni a rosszat, melynek kellő hangot is adnak. Nekünk azonban azt kell látnunk, hogy ez csak néhány napos hangulatkeltésre és bomlasztásra alkalmas megnyilvánulások.

Az utolsó percig hinnünk kell abban, hogy kis segítséggel mindenre képesek vagyunk közösségünk fennmaradása és jövőbeni gyarapodása érdekében.

Jellemezzék 2024-es munkánkat továbbra is átgondolt döntések, határozott válaszok, egymásba vetett bizalom, alázat, tisztelet és bátorság!

Hozzon a 2024-es év új reményt, és bízom benne, hogy a lakosság továbbra is együttműködik Szegvár fejlődése érdekében! Legyen ez az év egészégben eltöltött, sikeres és boldog mindannyiunk számára!

Magánemberként és polgármesterként azt kívánom, hogy olyan terveket és célokat állítsunk fel, illetve tűzzünk ki, amelyet örömmel, elszántsággal, kitartással, alázattal és egészséggel tudunk teljesíteni!

Boldog új évet Szegvár! Isten éltessen mindnyájunkat!

Szabó Tibor György,
Szegvár polgármestere

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató