Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Újabb látogatottsági rekordot döntött a Szegvár Online

441

Újra megdőlt a Szegvár Online hírportál látogatottsági rekordja 2024. május hónapban, a Google Analytics mérése szerint 49.245 oldalmegtekintést regisztráltunk. A híroldalak egyik legfontosabb minőségi mutatójában, az oldalon eltöltött időben még tovább javult a Szegvár Online, egy olvasó átlagosan 54 percet töltött az oldalon – derül ki a Google Analytics méréséből.

2024. május 1. és 31. között kiemelkedő olvasottságot ért el a „Fergeteges retro majális volt Szegváron”, a „Az FC Szegvár Sportegyesület családi napot rendezett a sportpályán” és a „Választási fórum volt nagyközségünkben – vágatlan videófelvétel a Szegvár Online-on” című írások. A videó összefoglalókat a Szegvár Online mellett a YouTube-on is sokan megnézték. (A mai napig a családi sportnap videója 800, a választási fórum 1.431 megtekintést ért el.)

A Szegvár Online olvasóinknak hiteles, korrekt, független tájékoztatást nyújt, témáink középpontjában Szegvár nagyközség történései, hírei, érdekességei vannak, de rendszeresen beszámolunk a környező települések híreiről is. A portált egyre többen követik a környező településekről, elsősorban Szentesről, Mindszentről, Derekegyházról. Minden, ami számít, itt van, a Szegvár Online értéket közvetít.

Jelenleg 3.144 hír bejegyzés található a portálon. Híreink publikálás után azonnal megjelennek a Google Hírek és a Hírstart.hu rendszerein, valamint a Facebook is egyre többször azonosítja portálunkat minőségi tartalomként, s ajánlja ki a felhasználóknak.

Tavaly szeptemberben indult el „A hónap kérdése” rovat, amelyben egy közéleti vagy szegvári témában szavazhatnak olvasóink – rovatunk látogatottsági adatai és szavazatszáma is csúcsot döntött májusban.

„Testvér” oldalaink látogatottsága is kiemelkedő, a Szegvár.com oldalon Szegvárról találhatnak információkat, a Szegvár.eu oldalon pedig nyolc nyelven olvasható Szegvár bemutatása.

A közösségi oldalakon is jelen vagyunk, helyi szinten a legtöbb követője a mi oldalainknak, csoportjainknak vannak, s itt minőségi, és az utókor számára is fennmaradó tartalom található.

TartalomKövetők / tagok száma
Szegvár Facebook oldala
https://www.facebook.com/szegvar
Szegvár Facebook oldala fotókkal, hírekkel3.430
Szegvári képek, szegvári emlékek Facebook csoport
https://www.facebook.com/groups/szegvarikepekszegvariemlekek
Szegvári politikamentes múltidéző csoport, minőségi tartalommal10.389
Szegvár Fórum Facebook csoport
https://www.facebook.com/groups/szegvarforum
Szegvárt érintő témák, élmények, események2.363
Szegvári Tuti Tipp Facebook csoport
https://www.facebook.com/groups/szegvaritutitipp
Szegvári lakosok és vállalkozások apróhirdetései és üzleti hirdetései1.357

Olvasóink bizalmának és tudatos hírfogyasztásának köszönhetően a Szegvár Online nemcsak a „hírversenyben”, hanem a legfontosabb minőségi mutatókban is uralja a regionális tartalomszolgáltatók mezőnyét. Köszönjük Olvasóinknak ezeket a kimagasló eredményeket!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató