Az ország legjobb tornászai között a szegvári Forray Máté Általános Iskola III-IV. korcsoportos lány csapata

A szegvári felsős lányok a decemberben Szegeden megrendezett megyei diákolimpián második helyen végeztek, így továbbjutottak az országos elődöntőre. Egyéni összetettben is nagyon szép siker született, hiszen Gajda Sára és Szabó Fióna Melani is érmes lett.

A csapat tagjai: Gajda Sára, Szabó Fióna Melani, Antal Tímea, Nadicsán Anna, Magyar Kitti Sára, Farkas Beatrix, Bozó Kata.

A II. korcsoportos kislányok 4. helyen végeztek, alig maradtak le a dobogóról. Sajnos így nem juthattak tovább az országos elődöntőre, bár utólag látva az ottani mezőnyt bőven a középmezőnyben lettek volna, ha van lehetőségük a bemutatkozásra.

A csapat tagjai: Szabó Lili, Erdei-Nagy Klaudia Natália, Holozsai Anna Katalin, Magyar Hanna Odett, Magyar Hanna Ilona, Blaskovics Jázmin Csenge, Bozó Kitti, Farkas Dorina, Hegyi Viktória

Kecskeméten rendezték Csongrád-Csanád, Békés, Bács-Kiskun és Szolnok megye 3-3 legjobb csapata számára az Országos Torna Diákolimpia Országos Elődöntőjét. Ezen a Forrays lányok nagyon szép gyakorlatokkal a dobogó harmadik helyére állhattak fel, mindössze 5 századdal maradtak le az ezüstérmesektől.

A csapat tagjai: Szabó Fióna Melani, Gajda Sára, Nadicsán Anna, Antal Tímea, Farkas Beatrix, Magyar Kitti Sára, Gajda Réka

Ezzel az eredménnyel bekerültek az ország legjobb csapatai közé.

Pólyáné Téli Éva

Hozzászólások
Antal TímeaFarkas BeatrixGajda RékaGajda SáraMagyar Kitti SáraNadicsán AnnaSzabó Fióna Melani