Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Kisiparos bál 1990.

7 417

Nagy sikere volt múltheti kezdeményezésemnek, hogy archív videókazettákat digitalizáljak, majd publikáljak az Interneten. Az első videót (Kisiparos bál 1988.) több mint 600-an nézték meg. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, amelyek jól esnek, hiszen a digitalizálási folyamat és a videó utómunkálatok rengeteg időt felemésztenek.

A mai napon az 1990. évi kisiparos bálat dolgoztam fel, amelynek hangulata különleges, hiszen pár hónappal korábban következett be a rendszerváltás. A tanácselnök helyett polgármester lett, a kisiparosokból pedig vállalkozók lettek.

A fővárosból érkeztek előadóművészek, akik táncdalokat, operetteket és humort adtak elő. A fellépő művészek: Balassa Tamás, Fábián Éva, Katona János, Szolnoki Tibor és Lehoczky Zsuzsa.

Fontos kiemelnem, hogy ezt a videót is Puskás Pál készítette. Pali bácsi nem csak a műsorra figyelt, hanem végigjárta az asztalsorokat, s így megörökítette a 30 évvel ezelőtt szórakozó Szegváriakat.

Az előadóművészek műsorai alatt egyes hangsávokat – szerzői jogi követelés miatt – elnémított a YouTube, tehát a hiba nem a Te készülékedben van! Az érintett szakaszok: 41:00 – 43:37, 45:29 – 48:14 és 32:55 – 35:56.

Jó szórakozást és múltidézést kívánok a 3 órás videóhoz!

Kisiparos bál 1990.
Szegvári képek, szegvári emlékek Facebook csoport

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató